En levende og inkluderende menighet
med kjærlighet, omsorg og respekt for mennesket

Aktivitetskvelder

Dette er en helt ny aktivitet for oss som vi ikke har tenkt helt ferdig ennå. På sikt håper vi at disse onsdagene vil bli en myldredag for hele familien.

Vi starter i det små og har satt opp to onsdager den første høsten, og tre onsdager i løpet av våren 2018.

Vi tenker å ta utgangspunkt i barnemiddagene som vi har holdt på med en stund, og utvide disse noe. Vi starter med å spise middag sammen kl. 17.00 og så har vi et eget opplegg for de minste barna og litt andre aktiviteter for litt større barn, ungdom og voksne.

Høsten 2017 prøver vi oss litt fram med bordtennis for de store, og tenker oss etterhvert å utvide med andre typer aktiviteter, f.eks. bordtennis, ulike typer spill, film, baking, hobbyverksted, eller lignende.

Dette aktivitetstilbudet er altså foreløpig helt i startgropa, og ingenting er helt spikra, så her er det muligheter for alle til å være med å bidra i prosessen og selv sette sitt preg på den endelige formen.

Den aller første aktivitetskvelden 30. august var det bortennis som gjaldt. Det blir moro når barn og voksne leker sammen.

Aktivitetskvelder