En levende og inkluderende menighet
med kjærlighet, omsorg og respekt for mennesket

Internasjonal kvinnegruppe

Har du lyst til å bli kjent med andre kvinner?
Har du lyst til å trene på å snakke norsk?
Har du lyst til å lære å strikke, eller holde på med annet håndarbeid sammen med andre kvinner?

En lørdag i måneden samles vi til hyggelig fellesskap og håndarbeid i Lillesalen.

Alle kvinner, uansett hudfarge, rase, religion, legning, størrelse eller alder er hjertelig velkommen! Hvis du har barn, kan du gjerne ta dem med deg, så finner vi på egne aktiviteter for dem.

Internasjonal kvinnegruppe

Vi har fram til nå vært rundt 10-12 kvinner som har benket oss rundt et langbord i Lillesalen en lørdag i måneden til hyggelig fellesskap med kaffe, vafler og håndarbeid. Smil og latter sitter løst på disse samlingene, og vi koser oss. Noen har også lært seg å strikke for første gang.

Vi har snakket litt løst om å selge produktene vi produserer til inntekt for et veldedig formål, og regner med å organisere en liten mini-basar eller lignende, litt nærmere juletider. Bildet viser noen av produktene vi har laget så langt.

Bakgrunnen for kvinnegruppa, er vårt ønske om å kunne bidra til å skape gode relasjoner i nabolaget, ved å tilby kvinner som bor rundt kirken et samlingspunkt, der de har mulighet til å bli godt kjent med hverandre. Vi håper at vi etter hvert vil få med oss stadig flere kvinner fra nabolaget. Hvis du ikke liker å holde på med håndarbeid, så er du selvfølgelig uansett hjertelig velkommen innom bare for å slå av en prat med andre kvinner i nabolaget.

Last ned invitasjon med møtetidspunkter for høst 2017 og vår 2018.

(Vi håper etterhvert også å kunne få til en tilsvarende gruppe for menn, med aktiviteter som menn kan interessere seg for, kanskje brettspill, bordtennis, fluebinding, fiskesluker eller lignende.)