En levende og inkluderende menighet
med kjærlighet, omsorg og respekt for mennesket

Få hjelp til å finne dine nådegaver!

11. oktober kl. 18.00 er det anledning til å få hjelp til å ta det som kalles «Nådegavetesten».
Få hjelp til å finne dine nådegaver!

Nådegavetesten er en test som kan hjelpe deg med å finne de gaver Gud har gitt deg til å benytte i menighetsfellesskapet. Den er hentet fra boken Nådegavenes 3 farger av Christian A. Schwarz.

Vi sitter sammen i Lillesalen og fyller ut hver vår test på internett og hjelper hverandre ved behov.

Hvis du har en bærbar PC eller iPad, er det fint om du tar den med (vi har også noen til utlån for de som ikke har selv).

Denne kvelden er også tenkt som en forberedelse til fordypningskvelden vi skal ha senere i høst. Hvis du ikke har anledning til å komme denne kvelden, og i steden ønsker å ta testen på egenhånd, kan du kontakte Legleder for å få tilsendt link og kode.