Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Nord 2017 - helt vilt!
Nord 2017 - helt vilt!

Nord 2017 - helt vilt!

2017-07-14
Hvert 4. år arrangerer Norges Speiderforbund landsleir. Fire av roverne fra Finnsnes MS dro på årets speiderlandsleir i Bodø, "Nord 2017". Sammen med rundt 9000 andre speidere fra mer enn 30 ulike land hadde de en flott tur, og deler her litt av sine opplevelser.

Vi kjørte fra Finnsnes til Bodø, og kom ned til leiren sent natt til lørdag. Vi vekket halve roverleiren da vi satte opp lavvoen! 

Mye av tiden på leiren brukte vi på å samle ulike rovermerker. Alle merkene gikk ut på at vi skulle få kontakt med nye folk og gjøre diverse ting. Vi skulle blant annet starte allsang i roverteltet, synge for en person, gi klem til en fremmed speider, få omvisning i noen andre sitt telt, og samle underskrifter fra speidere fra forskjellige land og fra forskjellige yrker. I tillegg skulle vi klatre opp på inngangsportalen med en båt på toppen, -til tross for at det ikke var lov, så man måtte være rask før vakten stoppet en!

Nordlandsbadet hadde ekstra åpent kun for speidere hver dag. Vi var der en dag, hovedsaklig for å dusje, - men vi gjorde mye artig der med bølgebasseng, stupebrett, sklie, vannpolo og utendørsbasseng der vi hadde challanges og utfordret hverandre til å gå ut av bassenget i den kalde luften og gjøre diverse.

Den ene morgenen var det en volleyballturnering, som vi såvidt klarte å trekke oss ut av sengen for å rekke, men som vi faktisk presterte å vinne! Der vant vi mye heder og ære.

I løpet av leiren ble vi kjent med flere rovere fra forskjellige land, blant annet fra Irland og Spania, og vi var mye sammen med de nye vennene vi fikk. Det var sånn at vi var våkne til klokka 3 eller 4 på natta og våknet til lunsj i 12 eller 1-tida...

Nord 2017 - helt vilt!Inngangsportalen til torget. Her var det kafeer, bakeri og kiosk.

Nord 2017 - helt vilt!Dette er roverteltet, hvor alle roverne var samlet fra klokka 22-03. Det var kiosk der vi kunne kjøpe pizza og drikke, og benker der vi kunne sitte og snakke med folk og lade telefonene.

Nord 2017 - helt vilt!Her er vi sammen med noen speidere vi møtte, Aisling fra Irland, Mireia fra Spania og Emma fra Trondheim.

 

 

   

Vi har lenge ventet på å komme i gang med å bygge ny kirke. Nå skjer det plutselig! Les mer
Gi det nye året en god start! Les mer
Tradisjonen tro inviterer vi til familiegudstjeneste kl. 16.00 på julaften Les mer
Tredje søndag i advent skal vi ha en familiegudstjeneste med fokus på en gammel stall... Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 452 41 354

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone