En relasjonsbyggende menighet
med Jesus i hjertet

Forsiden>Barn & Ungdom>Filmklubben MetoZOOM

Filmklubben MetoZOOM

Bilde

Vi er en klubb for deg som liker å lage film og er i alderen 9-15 år. Som logoen viser er vi organisert i Metodistkirken. Voksenledere er Erlend Aagesen og Thore Hinderaker (mob. 481 25 579). 

Klubbsamling er hver torsdag kl. 17.30-19.30. Som regel starter vi klubbmøtene med en 5-10 minutters andakt, og siden er det film det dreier seg om. Når det trengs, jobber vi av og til i helger. Det foregår i kjelleren i Metodistkirka, og vi har eget redigeringsverksted. Vi har tradisjon for week-end hver vår. 

Vi har laget mest spillefilmer, og gjør alt sjøl: Skriver manus, planlegger opptak, velger ut ”åsted”, filmer og spiller rollene, og ikke minst, redigerer (det tar mye tid, men er du glad i å jobbe på PC , er du også verdifull for oss). Vi har også gjort noen små animasjons-snutter. I alt er det siden starten i 2002 blitt 5 spillefilmer, 4 kortfilmer og 2 animasjoner. I 2016 gjorde vi på oppdrag opptak av et barnehage-show og laget DVD til alle som hadde kjøpt billett.

For tiden legger vi siste hånd på en spenningsfilm om mobbing, og en kortfilm om en dramatisk hendelse som fant sted her i Flekkefjord for få år siden. 


VI HAR PLASS TIL FLERE!
Hvis du lurer på om dette er noe for deg, er du velkommen på besøk ! Så kan du se selv.  Vi har også en egen Facebook-gruppe som du kan sjekke ut.

Powered by Cornerstone