En relasjonsbyggende menighet

Lærere

Vilkår

Om skolen

SKALA er en ny musikkskole i Flekkefjord som hovedsakelig tilbyr musikere, som allerede spiller et instrument, en mulighet til å videreutvikle seg og forbedre ferdigheter og sin forståelse av musikken.

Vårt mål er å oppmuntre deg som musiker eller sanger til å få frem det beste du har i deg og at du med trygghet skal kunne utrrykke deg.

Vi underviser i piano, gitar, trommer, bass og vokal (sang).
Det tilbys også undervisning i band (samspill) hvor du som allerede spiller et instrument eller i band kan ta timer for å utvikle deg videre.

Ved SKALA tilbyr vi også undervisning til nybegynnere om ikke det gis tilbud om slik undervisning ved den kommunale kulturskolen, eller det ikke er ledige timer der på ønsket instrument. Vi oppfordrer til å sjekke ut tilbudene ved Flekkefjord Kommunale Kulturskole.

SKALA blir ledet av UK pianist Emmanuel Waldron.
De andre lærerne er trommeslager Daniel Hinderaker, gitarist Mathias Lunde og bassist Erling Andreas Gundersen, alle fra Flekkefjord.
Vokal-lærer er UK sanger Ruth Waldron.

For å booke time eller få mer informasjon, se kontaktinformasjon for lærerne under.

Påmelding

Påmelding gjøres ved å fylle ut mailen på linken under eller ta direkte kontakt på mail til aktuell lærer.
Send din påmelding med å klikke på epost linken under:
Piano
Gitar
Trommer
Bass
Band
NB! Mottatt påmeldingen vil bekreftes med en epost tilbake fra aktuell lærer for å avtale tid for undervisning.

Vokalundervisning (kor/solist) med Ruth Waldron skjer for tiden på torsdager i korsammenheng.
Det er ingen påmelding, bare å møte opp. Årlig avgift er kr. 300,-
Kl. 16.45 for 4-10 år (Pre-Soul Children)
Kl. 18.00 for 10-15 år (Soul Children)
Kl. 19.30 for 15-19 år (Soul Teens)
Mer info på her.

Lærere

Musikkskole
Emmanuel Waldron - PIANO og BAND (samspill)
415 73 698 / emmanuel.waldron@flekkefjord.metodistkirken.no

Mathias Lunde - GITAR
412 62 094 / mathias.lunde@gmail.com

Daniel Hinderaker - TROMMER
977 99 266 / daniel.hinderaker@gmail.com

Erling Andreas Gundersen - BASS
468 15 381 / erling.andreas.gundersen@gmail.com

Ruth Waldron - VOKAL
415 53 947 / ruth.e.waldron@flekkefjord.metodistkirken.no

Dagens ordinære timepris er kr 190,- om ikke annet er avtalt.
En undervisningstime varer i 25min. om ikke annet er avtalt.
Last ned gjeldende prisliste

Vilkår

Vi oppfordrer alle til å gå gjennom vilkårene for SKALA musikkskole før påmelding.
Last ned gjeldende retningslinjer her.