En relasjonsbyggende menighet
med Jesus i hjertet

Forsiden>Konfirmantweekend på Skogtun
Konfirmantweekend på Skogtun

Konfirmantweekend på Skogtun

Andre helgen i september reiste vi på årets første konfirmantleir til leirstedet Skogtun i Marnadal.

Å reise på leir er nok høydepunktet ved ethvert konfirmantår. Våre konfirmanter skal totalt delta på 3 leirer. Første leir ut var felles med konfirmantene fra Flekkefjord Frikirke og Kirken i Dalen. Vanligvis har vi reist til Haugli. Men dette året gikk turen til Marnadal og leirstedet Skogtun. 

Her fikk vi muligheten til å bli bedre kjent med hverandre og Gud. Det ble gjennom helgen undervist i temaet Gud som treenig. Konfirmantene fikk dermed høre om Gud som skaper, Jesus som gav livet sitt på korset og overvant døden, og Den hellige ånd som lever midt iblant oss og skaper trosliv. Pastorene Einar, Lars Aksel og Sofia hadde ansvaret for dette. 

 

I tillegg ble det tid for mange morsomme aktiviteter - både ute og inne. Fra vår egen menighet hadde lederene Mathilde og Andreas masse gode leker og innslag som konfirmantene satte stor pris på. På lørdagen var det lagbasert uteaktiviter frem til regnet dessverre kom over oss. Noen av konfirmantene våget seg allikevel uti vannet for å bade.

 

Vi gleder oss alle til resten av konfirmantåret. Allerede i slutten av Oktober skal våre konfirmanter i Metodistkirken reise på fellesleir sammen med alle de andre Metodistmenighetene i Norge til Solåsen ved Larvik. 

 

 

 

Powered by Cornerstone