En relasjonsbyggende menighet
med Jesus i hjertet

Forsiden>Slush leir på Haugli
Slush leir på Haugli

22-24 September inviterte vi våre 5-8 klassinger til SLUSH (Sprell levende Unge Søndagsskole hjelpere) leir på Haugli.

For dem som var på SLUSH leir for første gang fikk dem undervisning av Grete Askekjær. Hun er Søndagsskolekonsulent i Vest-Agder krets. Dem som hadde deltatt på SLUSH tidligere hadde eget opplegg med vår Pastor Einar. De eldste fikk også skuespill undervisning fra Therese Hinderaker på lørdag formiddagen. I tillegg til undervisning om Gud og Bibel, ble det tid for fritid hvor flere våget seg uti det kalde vannet (inkludert presten!). På lørdagens kveldsmøte delte Marie Vikøren andakt og det var bønnevandring. Søndagen med avsluttet med deltakelse på Gudstjeneste i kirken hvor alle deltakerne fikk diplom for å ha gjennomført kurset. Det ble en virkelig flott helg med mye godt fellesskap, nåde og kald SLUSH.