Babysang

Vi har for tiden ikke babysang.

Babysang for babyer / barn i alderen 0 til 2 år mandager fra kl. 11.00 - ca.12.30. Det er sang, rim og regler, dans, lek og bevegelse til musikk i ca. en time, og deretter blir det matpakkelunsj.Kaffe og te blir servert.

Kontingentinnbetaling
Kursavgift: kr 300,-
Sanglaget i Bergen Første Metodistkirke, kontonummer: 3625.51.96639.
Skriv babysangog barnets navn i merknadsfeltet på innbetalingen.

Musikalsk leder
Eva Marie S. Toppe er firebarnsmor, pedagog og jobber som musikkterapeut ved Hospitalet Betanien. Hun har lang erfaring i å jobbe med musikk sammen med barn og babyer, blant annet gjennom Pinocchio musikk og drama i Bergen sentrum.

"Når sang og musikkaktiviteten tilpasses barnas utviklings- og mestringsnivå hjelper det oss å nå barna der de er, som er et viktig utgangspunkt for all læring og utvikling ", sier Eva Marie S. Toppe (eva.toppe@betanien.no)

Barn & Ungdom

Metodistkirken i Fyllingsdalen har et aktivt og utadvent barne- og ungdomsarbeid. Blant aktivitetene har vi babysang, barnekor, speidergruppe og søndagskole.
Les mer om:
Søndager

Søndagsskolen

Metodistkirken i Fyllingsdalen har søndagsskole med aktiviteter for barn fra 2 til 10 år.
Mandager

Knøttekor og barnekor

Det er knøttekor mandager kl. 16.45-17.20 for barn i alderen 2 til 5 år. Barna mellom 5 og 9 år øver i barnekoret kl. 17.20-18.00

Babysang

Vi har for tiden ikke babysang.

Bergen MS

Bergen MS er speidergruppen vår. De møtes i kirken de fleste onsdager kl. 18.00 - 19.30. Flokken er for barn i 2-4.klasse. Troppen er for barn i 5.-10. klasse.

Flokken (Bergen MS)

Flokken møtes de fleste onsdager kl. 18.00-19.30. Dersom ikke annet er oppgitt er oppmøte i kirken.

Troppen (Bergen MS)

Troppen er for barn i 5.-10. klasse. Vi møtes onsdager kl 18.00-19.30 i kirken (med mindre annet er oppgitt). Vi starter møtene på speiderrommet i underetasjen med opprop og orientering om hva som skal skje på møtet.