Flokken (Bergen MS)

Flokken møtes de fleste onsdager kl. 18.00-19.30. Dersom ikke annet er oppgitt er oppmøte i kirken.

Det er fint om dere er kledd etter været, sånn at vi kan være ute hele eller deler av møtene. Så lenge det er mørkt om kvelden er det nødvendig å ha med lommelykt eller hodelykt.

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.

Flokken er speiderne fra 2. til 4. klasse. Vi møtes på forsiden av kirken, på toppen av kirketrappene. Dersom vi er inne, så er vi på aktivitetsrommet i kirkens underetasje (inngang på baksiden av kirken). Selv om det ser ut til at vi skal ha en inneaktivtet har vi ofte deler av møte ute. Derfor er det viktig å ha med klær etter vær :)

Julie Aasebø Flokkleder, Kontraktperson, Flokken
Kontakt e-post: Julieaaseb
Mobiltelefon: +47 907 02 442

Kjersti Ye Jin Sagen Flokkassistent
Kontakt e-post: kjerstisagen
Mobiltelefon: +47 480 34 956

Barn & Ungdom

Metodistkirken i Fyllingsdalen har et aktivt og utadvent barne- og ungdomsarbeid. Blant aktivitetene har vi babysang, barnekor, speidergruppe og søndagskole.
Les mer om:
Søndager

Søndagsskolen

Metodistkirken i Fyllingsdalen har søndagsskole med aktiviteter for barn fra 2 til 10 år.
Mandager

Knøttekor og barnekor

Det er knøttekor mandager kl. 16.45-17.20 for barn i alderen 2 til 5 år. Barna mellom 5 og 9 år øver i barnekoret kl. 17.20-18.00

Babysang

Vi har for tiden ikke babysang.

Bergen MS

Bergen MS er speidergruppen vår. De møtes i kirken de fleste onsdager kl. 18.00 - 19.30. Flokken er for barn i 2-4.klasse. Troppen er for barn i 5.-10. klasse.

Flokken (Bergen MS)

Troppen (Bergen MS)

Troppen er for barn i 5.-10. klasse. Vi møtes onsdager kl 18.00-19.30 i kirken (med mindre annet er oppgitt). Vi starter møtene på speiderrommet i underetasjen med opprop og orientering om hva som skal skje på møtet.