Troppen (Bergen MS)

Troppen er for barn i 5.-10. klasse. Vi møtes onsdager kl 18.00-19.30 i kirken (med mindre annet er oppgitt). Vi starter møtene på speiderrommet i underetasjen med opprop og orientering om hva som skal skje på møtet.

I troppen er alle med i en patrulje som består av 5-7 personer, hvorav én er patruljefører. Det er patruljeføreren og assistenten som har ansvar for planlegging og gjennomføring av møtene. Det er alltid minst en leder tilstede som hjelper til der det trengs, men vårt mål er at speiderne skal ha det kjekt sammen uten for mye innblanding slik at de får øvelse i å lede hverandre.

Gruppekalender
Jun29
Fredag, Juni 29, 2018
9 dager Landsleir - Futura 2018
Troppen skal på landsleiren til KFUK-KFUM i sommer. Se mer på http://futura.kmspeider.no/

Barn & Ungdom

Metodistkirken i Fyllingsdalen har et aktivt og utadvent barne- og ungdomsarbeid. Blant aktivitetene har vi babysang, barnekor, speidergruppe og søndagskole.
Les mer om:
Søndager

Søndagsskolen

Metodistkirken i Fyllingsdalen har søndagsskole med aktiviteter for barn fra 2 til 10 år.
Mandager

Knøttekor og barnekor

Det er knøttekor mandager kl. 16.45-17.20 for barn i alderen 2 til 5 år. Barna mellom 5 og 9 år øver i barnekoret kl. 17.20-18.00

Babysang

Vi har for tiden ikke babysang.

Bergen MS

Bergen MS er speidergruppen vår. De møtes i kirken de fleste onsdager kl. 18.00 - 19.30. Flokken er for barn i 2-4.klasse. Troppen er for barn i 5.-10. klasse.

Flokken (Bergen MS)

Flokken møtes de fleste onsdager kl. 18.00-19.30. Dersom ikke annet er oppgitt er oppmøte i kirken.

Troppen (Bergen MS)