Søndagsskolen

Metodistkirken i Fyllingsdalen har søndagsskole med aktiviteter for barn fra 2 til 10 år.

Søndagsskolen

Barn under 3 år må følges av en voksen.

Søndagsskoletimen består av Bibelrettet undervisning ved hjelp av drama, flannelograf eller tegneserieplansjer, samt sang- og bønnestund. Barna har mulighet til å bli kjent med hverandre og de voksne lederne under lekestund og aktivitet. Aktiviteten har sammenheng med undervisningen hvor barna får anledning til å fargelegge, tegne, klippe og lime og lage noe som de vanligvis kan ta med seg hjem.

Vi tar opp kollekt til inntekt for menighetens misjonsprosjekt på hver søndagsskole.

Gruppekalender
Okt28
Søndag, Oktober 28, 2018
Søndagsskole for barna.

Nov4
Søndag, November 4, 2018
11:15 Søndagsskole
Søndagsskole for barna under gudstjenesten.

Nov25
Søndag, November 25, 2018
Søndagsskole for barna.
Des2
Søndag, Desember 2, 2018
11:15 Søndagsskole
Søndagsskole for barna under gudstjenesten.

Barn & Ungdom

Metodistkirken i Fyllingsdalen har et aktivt og utadvent barne- og ungdomsarbeid. Av aktiviteter har vi barnekor, speidergruppe og søndagskole.
Les mer om:
Søndager

Mandager

Knøttekor og barnekor

Det er knøttekor mandager kl. 16.45-17.20 for barn i alderen 2 til 5 år. Barna mellom 5 og 9 år øver i barnekoret kl. 17.20-18.00

Babysang

Vi har for tiden ikke babysang.

Bergen MS

Bergen MS er speidergruppen vår. De møtes i kirken de fleste onsdager kl. 18.00 - 19.30. Flokken er for barn i 2-4.klasse. Troppen er for barn i 5.-10. klasse.

Flokken (Bergen MS)

Flokken møtes de fleste onsdager kl. 18.00-19.30. Dersom ikke annet er oppgitt er oppmøte i kirken.

Troppen (Bergen MS)

Troppen er for barn i 5.-10. klasse. Vi møtes onsdager kl 18.00-19.30 i kirken (med mindre annet er oppgitt). Vi starter møtene på speiderrommet i underetasjen med opprop og orientering om hva som skal skje på møtet.