Generasjonsgudstjeneste

Generasjonsgudstjeneste v/ Jon Løvland Speiderparade. Knøtte- og barnekoret synger. Konfirmantene leder gudstjenesten. På kirkekaffen har konfirmantene et prosjekt og det blirsalg av kaker og vafler til inntekt til barn i Zimbabwe som ikke har penger til skoleuniform og skolepenger.
Speiderne, barnekorene og konfirmantene deltar alle denne dagen, og konfirmantene har sitt «Konf-prosjekt" denne søndagen med salg av kaker og vafler under kirkekaffen. 
 
 

Generasjonsgudstjenesten i høst ble en flott samling, og rett over påske samles igjen alle generasjoner til en ny festdag i kirken. 

Speiderne, Knøtte- og Barnekoret og konfirmantene deltar alle denne dagen, og konfirmantene har sitt «Konf-prosjekt" denne søndagen med salg av kaker og vafler under kirkekaffen. 

Inntektene av salget går til å støtte foreldreløse barn med skolepenger og skoleuniform/sko i Zimbabwe. Dette kom de selv på etter at menigheten hadde besøk fra Zimbabwe på misjonsdagen og en konfirmasjonstime om urettferdigheten i verden. La oss fylle kirken denne søndagen og støtte opp om prosjektet!

Powered by Cornerstone