Gruppemøte

På gruppemøter er flokk og tropp samlet hele eller deler av møtet. Roverne er også hjertelig velkommen.

Vi møtes vanligvis på forsiden av kirken, på toppen av kirketrappene. Selv om det ser ut til at vi skal ha en inneaktivtet har vi ofte deler av møte ute. Derfor er det viktig å ha med klær etter vær :)

I starten av hvert møte ruller vi ut flagget og synger flaggsangen. Etterpå samles vi kort med et ord til ettertanke og annen informasjon om dagens møte. Så er det klart for en lek eller dagens aktivitet. Speidermøtene avsluttes med speiderbønnen før vi takker for i dag og lover at vi er "alltid beredt".

Dersom du er ny i speideren vil du oppdage at speidermøtene har vært forskjellig innhold. Derfor anbefaler vi at du gjerne er med på to til tre møter før du bestemmer deg for om du vil være med videre. Ta kontakt dersom du har lyst å begynne!

KONTONUMMER TIL KIRKEN ER

Vår VIPPS nummer er 104891

ALLE GAVER MOTTAES MED TAKK. DERSOM DU IKKE HAR KONTANTER TIL GUDSTJENESTEN ELLER ER FORHINDRET FRA Å KOMME KAN DU GI EN GAVE TIL KIRKEN VED Å BETALE RETT TIL KONTOEN.

Du kan også gi månedlig med skattefritak. Laste ned skjemaet for dette her AVTALESKJEMA