Bibelgruppene

Bibelgruppen møtes i hjemmene eller i kirken tirsdager i oddetallssuker kl.19:30.

Etter en samtale rundt en av tekstene spiser vi et enkelt kveldsmåltid sammen. Alle tar med litt pålegg.
Har du lyst å vite mer og eventuelt bli med, kan du kontakte prestekontoret for nærmere informasjon. Tlf: 55 60 31 77

Aktiviteter for de voksne

Metodistkirken i Fyllingsdalen er et sted der alle kan møtes til sosialt samvær og for å gjør noe gøy. Aktivitetene våre er åpent for alle.
Les mer om:

Hobbyverksted

Onsdag i oddetallsuker kl. 11.00 til 14.00

Håndarbeidsgruppe

Onsdag i partallsuker kl.11.00 til 14.00
Mandager

Sangkoret Metone

Kirkens sangkor synger på ca en gudstjeneste i måneden, og vi øver på mandager mellom kl. 19:00 og 21:00. Har du lyst å synge i kor er du velkommen!
Siste tirsdag i måneden

Foreningen BIEN

FORENINGEN BIEN ble i sin tid startet av yngre kvinner som ønsket å samle penger til nytte og glede for kirkens eldre. De yngre kvinnene har blitt eldre, men har beholdt humøret og det gode fellesskapet. Nye i alle aldre tas imot med glede.