Hobbygruppen

Vi samles onsdager i oddetallsuker med hobbyarbeid, prat og fellesskap. Ta med noe av det du liker å sysle med og treff andre hobbyglade.

HobbygruppenHer er det plass til male- og tegnesaker, symaskiner, strikketøy eller det du liker å sysle med. Har du noe å lære bort er det ekstra hyggelig.

Ta med matpakke. Innimellom håper vi også at noen har lyst å ta med litt frukt, en kake eller lignende til felles kos. Vi serverer kaffe og te. Ta gjerne med kopp.

Aktiviteter for de voksne

Metodistkirken i Fyllingsdalen er et sted der alle kan møtes til sosialt samvær og for å gjør noe gøy. Aktivitetene våre er åpent for alle.
Les mer om:

Hobbyverksted

Onsdag i oddetallsuker kl. 11.00 til 14.00

Håndarbeidsgruppe

Onsdag i partallsuker kl.11.00 til 14.00
Mandager

Sangkoret Metone

Kirkens sangkor synger på ca en gudstjeneste i måneden, og vi øver på mandager mellom kl. 19:00 og 21:00. Har du lyst å synge i kor er du velkommen!
Siste tirsdag i måneden

Foreningen BIEN

FORENINGEN BIEN ble i sin tid startet av yngre kvinner som ønsket å samle penger til nytte og glede for kirkens eldre. De yngre kvinnene har blitt eldre, men har beholdt humøret og det gode fellesskapet. Nye i alle aldre tas imot med glede.