Åpen temakafe

Formiddagen begynner med «Åpen kafè» med enkel servering fra kl. 11:00­ 12:00. Dagens tema starter kl. 12:00 og varer ca. 45 min.

Datoer og tema:

20. januar: «Skuespillerinne og metodistpredikant».Møt Fredrikke Nilsen f. 1831 (Rogaland) – d. 1912(Bergen) Tema ved Thor Bernhard Tobiassen.

17. februar: Tema ved Frank Aarebrot "Metodistenesforhold til arbeiderbevegelsen i Norge og England"

16. mars: «Poesi og sang» Ved Margareth Horne og Rolf Hugo Hanssen

20. april: «Thomas Tellefsen ­ trønder og europeer ­en av våre helt glemte komponister fra 1800­tallet» ved Øystein Brinch

18. mai: «Religionsdialog, hvordan og hvorfor» ved Bergens dialogprest Marianne Bergsjø Gammelsæter

For spørsmål kontakt kirkens kontor på tlf. 406 77 030.

Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig og interessant formiddagsstund i Metodistkirken i Fyllingsdalen denne våren!

Aktiviteter for de voksne

Metodistkirken i Fyllingsdalen er et sted der alle kan møtes til sosialt samvær og for å gjør noe gøy. Aktivitetene våre er åpent for alle.
Les mer om:

Hobbyverksted

Onsdag i oddetallsuker kl. 11.00 til 14.00

Håndarbeidsgruppe

Onsdag i partallsuker kl.11.00 til 14.00
Mandager

Sangkoret Metone

Kirkens sangkor synger på ca en gudstjeneste i måneden, og vi øver på mandager mellom kl. 19:00 og 21:00. Har du lyst å synge i kor er du velkommen!
Siste tirsdag i måneden

Foreningen BIEN

FORENINGEN BIEN ble i sin tid startet av yngre kvinner som ønsket å samle penger til nytte og glede for kirkens eldre. De yngre kvinnene har blitt eldre, men har beholdt humøret og det gode fellesskapet. Nye i alle aldre tas imot med glede.