Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Du ønskes velkommen til en hyggelig og informativ vennekveld på Furuset fredag 24. november 2017 kl 1900

2017-11-11

Du ønskes velkommen til en hyggelig og informativ  vennekveld i regi av Metodistkirken på Grünerløkka
Fredag 24. november 2017 kl 1900

Vi møtes i Ulsholtsveien 31 på Furuset
(tidligereKirkehøi barnehjem)

Nå har du anledning til å både se og høre om Betaniens nye prosjekt på Furuset
Vi samles i 1. etg. i det hvite bygget på bildet

Det blir litt om stedets historie, om utbyggingen som har funnet sted og om planer for virksomhet på stedet

Utbyggingen har vunnet arkitekturprisen 2017
I begrunnelsen står det blant annet at: Boligprosjektet på Furuset utmerker seg ved å kombinere høy arkitektonisk kvalitet, med høye miljøambisjoner og et boligsosialt program.
Stiftelsen Betanien Oslo har vært byggherre for prosjektet og har gitt rammene og de djerve målene for et fremtidsrettet prosjekt.
Alle er hjertelig velkommen!
Det blir spleiselag: Vi kjøper inn pizza og mineralvann
Det går an å reise kollektivt med T-banen til Furuset stasjon, 5-10 min å gå.  men det er også mulig å parkere i veien utenfor U31 og aller best ved Furuset kirke.