Mennesker med

Forsiden>Personvernerklæring for Metodistkirken i Norge, Grünerløkka menighet

Personvernerklæring for Metodistkirken i Norge, Grünerløkka menighet

2019-03-10
Vi er pålagt å ha en personvernerklæring som omtaler hvordan vi som menighet behandler og bruker personopplysninger. Denne personvernerklæringen er utviklet i januar 2019.

Personvernerklæring for Metodistkirken i Norge
Grünerløkka menighet

Personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor dem som er berørt av menighetens virksomhet.

Daglig leder

Det er daglig leder som tar hånd om personopplysningene. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting kan gjøres til menighetens kontor.

Medlemskap

Fra våre medlemmer/menighetsbarn innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere antall medlemmer/menighetsbarn. Vi trenger også kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis medlemsblad, nyhetsbrev, invitasjon til arrangement osv. Ved avsluttet medlemskap beholdes personopplysninger knyttet til kirkebokføring.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post.

Informasjonsblad

Du kan melde deg som mottaker av vårt informasjonsblad. For at vi skal kunne sende deg dette, må du registrere din postadresse/e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når den ikke er i bruk.

Kurs og arrangement

Ved kurs og arrangement ber vi om navn og kontaktopplysninger, samt informasjon om allergier og andre behov. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn administrasjon og slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye kurs og arrangement.