Varm - inkluderende - nær

Forsiden>Adventstiden starter på søndag
Adventstiden starter på søndag

2017-11-28

Tenk, nå er det adventstid igjen. Vi skal tenne det første lyset, synge adventssalmer og riktig glede oss over det vi har i vente: Feiringen av vår frelsers fødsel. Adventstiden kan for noen bety stor frustrasjon i påvente av myke eller harde pakker. For de mer tålmodige er det en tid med ettertenksomhet og glede. For andre igjen betyr ikke denne tiden noen verdens ting. Uavhengig av hvilken kategori du havner i, er du hjertelig velkommen til Metodistkirken i Halden nå på desembers første søndag. Vi skal også markere "Søndag for global migrasjon" i solidaritet med verdens flyktninger. Dagens offer vil gå til Metodistkirkens arbeid for flyktninger. Pastor Albert Andersen Gjøstøl taler, og organist Jan Erik Norheim spiller. Jesus kommer. Kommer du?