Varm - inkluderende - nær
og disippelgjørende

Forsiden>Vi starter året med en fest!
Vi starter året med en fest!

2018-01-03

På søndag 07.01 kl. 16:00 gjør vi en skikkelig markering av at julen er over. Vi synger den ut, og ønsker det nye året velkommen sammen. Dette blir en tradisjonell juletrefest, men det eneste som kan gjøre den bra er at DU dukker opp.

Dersom du ikke har klart å spise alt av kakemenn og serinakaker hjemme, ta dem med for en siste felles julemarkering i Metodistkirken. Det blir en samling med en kort andakt, og det blir selvsagt gang rundt juletreet. Kirsti og Jan Erik Norheim spiller piano, og Roy Torptangen stiller med sitt trekkspill. Det kan hende det dukker opp noen med poser, også...

Ta med barn, barnebarn, oldebarn, tantebarn, onkelbarn, nabobarn, bonusbarn og mine og dine barn. Har du et barn inni deg, ta med dét også. Hjertelig velkommen til Metodistkirkens juletrefest!