Varm - inkluderende - nær

Forsiden>Barnas misjonssøndag
Barnas misjonssøndag

2019-02-19

HURRA! ENDELIG SKAL VI HA MISJONSSØNDAG!

På søndag satser vi alt på at du kommer på gudstjeneste. Vi skal nemlig ha fokus på misjon, og spesifikt på vårt misjonsprosjekt i Zimbabwe. I den lille landsbyen Chatindo er det svært lang avstand til rent vann, og en stabil brønnløsning er vanskelig å få på plass. I stedet samarbeider metodistkirkene i Halden og Hvittingfoss om å sette opp en vanntank der. Denne vil kontinuerlig fylles på, og rommer 10 000 liter med vann til bruk for landsbyboerne.

MEN DETTE ER BARNAS MISJONSSØNDAG!

Og du som er voksen er selvsagt like velkommen! Vi trenger noen til å skysse barna til gudstjeneste, synge med dem, oppmuntre dem, passe på dem, klappe for dem og selvsagt gi dem en liten slant til å støtte misjonsprosjektet. I dag kan norske barn få hjelpe barn fra Zimbabwe med noe vi tar for gitt: Rent vann. Det er selvsagt en ordentlig gudstjeneste, med nattverd, med sang og med preken og det hele. Formatet passer bare barna litt mer enn normalt. Anne Lise Gjelseth Aske vil fortelle litt om misjonsarbeid, og Kirsti Norheim vil spille i dag. Presten tar seg også en tur, og vil fortelle en spennende historie om en uheldig mann som ble veldig heldig likevel.

Kom til kirken på søndag. Ta med deg en venn eller fem! :)