Varm - inkluderende - nær

Forsiden>Våroffergudstjeneste i Metodistkirken
Våroffergudstjeneste i Metodistkirken

2019-03-05

Vår allerede, spør du? Ja, DET er jeg rimelig sikker på. Knopper spretter, morgenene lysner, de røde fargene begynner å dominere på gradestokken... Alt tegner til at vi går vårlige tider i møte.

I takknemlighet for våren møtes vi på søndag kl. 11:00 til våroffergudstjeneste. Dette er en dag hvor vi gir litt ekstra til kirkens arbeid, og vi gleder oss over søndagens gjestetaler og det budskap Gud har lagt på hjertet hans. Det er tilsynsprest Knut Refsdal som kommer, og han vil tale over en av Markus' beretninger om Jesus. Vi skal få høre Cathrine Rubinstein Dahl synge, og vi får høre Kirsti Norheim spille piano. Før talen sender vi de minste på søndagsskole, og til slutt feirer vi nattverd sammen.

I dag er menigheten fra Metodistkirken i Tistedal invitert som gjester, så oppfør dere pent!

Etter gudstjenesten spiser vi middag sammen, og det blir menighetskonferanse kl. 13:15 for våre medlemmer. Alle er velkommen til å være med på middag. Vi tar alle med en rett, så deler vi med hverandre.