Varm - inkluderende - nær

Forsiden>Konfirmasjonsgudstjeneste i Metodistkirken i Halden
Konfirmasjonsgudstjeneste i Metodistkirken i Halden

2019-05-01

Dette er en søndag du er NØDT til å få med deg. For første gang på ganske mange år har vi en tøffing som står alene i konfirmantkappe, og han heter Cornelius Heimly Aardal. Cornelius har tenkt å bidra i det meste av gudstjenesten, og han har noe helt spesielt å vise oss på søndag. Var jeg deg, ville jeg innfunnet meg i benkeraden i god tid før gudstjenesten starter kl. 11:00!

Cornelius er heldigvis ikke helt alene. Menighetens prest, Albert Andersen Gjøstøl, forretter, og Elise Wang Hoddø vil synge for oss. På orgel og piano har vi Marte Helene Lund Amundsen, en Fredrikstad-basert, ung musiker. Vi kommer også til å høre sang av henne - så her er det mange gode grunner til å oppsøke Metodistkirken på søndag.

Bli med på søndag! Vi skal sammen nedkalle Guds velsignelse over Cornelius' liv og fremtid - og få lov til å gjøre ekstra stas på ham.

Konfirmasjonsgudstjeneste i Metodistkirken i Halden