Varm - inkluderende - nær

Forsiden>Konfirmantåret 2019-2020

2019-05-08
Konfirmantåret 2019-2020

Kanskje er du godt kjent med Metodistkirken.
Kanskje har du aldri hørt om oss før...

Det du trenger å vite, er at vi representerer "helt vanlig" kristendom. Vi tror på Jesus, vi liker å snakke om ham og ønsker å leve som ham. Enkelt og greit.

Dersom du er født i 2005 vet du at mange i din alder tenker på konfirmasjon fra høsten av. Kanskje har du allerede tatt et valg, men ta et øyeblikk og vurdér muligheten for å være konfirmant i Metodistkirken i Halden.

Undervisningen vil foregå annenhver uke, rett etter skoletid. Dag og tidspunkt kommer vi tilbake til senere. Selve konfirmasjonsdagen har vi pleid å ha siste søndag i april, men andre dager er også mulig. Dato for konfirmasjonsdagen setter vi i samråd med konfirmantene, men dere kan ta utgangspunkt i at det blir søndag 26. april 2020. Prest Albert Andersen Gjøstøl er ansvarlig for konfirmantundervisningen, men også andre fra menigheten vil bidra her.

I løpet av året vil det både bli konfirmantleir med ungdom fra hele landet, og felles samlinger med andre metodistkonfirmantene i Østfold. Dere får en egen Bibel, og opplegget vil bli nærmere presentert på informasjonsmøtet. Vi kommer både til å få besøk og dra på besøk til andre. Vi garanterer et opplegg som vil være interessant, underholdende og engasjerende! Du trenger ikke være døpt for å bli konfirmert i Metodistkirken. Du trenger ikke engang å tro på Gud! Du kan jo ta dette året til hjelp for å finne ut av hva du tror på…?

Vi inviterer til informasjonsmøte om konfirmasjon tirsdag 28. mai kl. 15:30 i Metodistkirken. Både aktuelle konfirmanter og foresatte er hjertelig velkommen!

Kunne du tenke deg å være konfirmant i Metodistkirken? Har du spørsmål?

Bare ta kontakt!

Alt godt, og med vennlig hilsen

Albert A. Gjøstøl, prest i Metodistkirken Halden

sms/tlf: 928 41 689; mail: ag@metodistkirken.no