Varm - inkluderende - nær
og disippelgjørende

Forsiden>Tobias skal døpes på søndag!
Tobias skal døpes på søndag!

2019-10-04

Det er alltid et høydepunkt når et barn bæres til dåp. I Metodistkirken døper vi barna på Jesu befaling fordi de er Guds barn og er en del av en kristen familie. Ikke bare familien med mor og far, men storfamilien vi kaller for menigheten. Derfor opererer metodister egentlig ikke med personlige faddere for barna, men menigheten lover høytidelig å ta ansvar for den døpte. Alt dette kan du få være med på kommende søndag. Da skal Tobias Fladeby døpes, og vi gleder oss!

På pianokrakken sitter Kirsti Norheim, og datter Jenny Norheim vil synge for både Tobias og oss. Ikke gå glipp av dette! :)

Ellers inviterer vi til en barnevennlig gudstjeneste. Prest Albert vil fortelle om tjenestejenta og Naaman, som trengte et bad. Vel møtt til Guds hus på søndag!