Varm - inkluderende - nær
og disippelgjørende

Forsiden>Samtaleopplegg om Bibelsyn
Metodistkirkens Bibelsyn ligger bak mange av samtalene og uenigheten som truer med å splitte kirken på verdensplan. Her har du et samtaleopplegg for å snakke sammen om Bibelsyn. Illustrasjonsbilde.

Samtaleopplegg om Bibelsyn

2019-10-24
Kabinettet har laget dette på bakgrunn av det som skjedde på årskonferansen i år.

Dette er et samtaleopplegg om bibelsyn. Det har blitt til som en oppfølging av de teologiske samtalene vi hadde på Årskonferansen i år. Kabinettet har sendt det til alle prester og diakoner og anbefaler det til bruk i menighetsråd, menighetsmøter, bibel- og samtalegrupper eller i andre sammenhenger der det er naturlig å bruke det.

Det ligger under Ressurser og Viktige dokumenter. Du kan også laste det ned HER.