Varm - inkluderende - nær

Allehelgenssøndag 03.11.19.

2019-10-31
Allehelgenssøndag 03.11.19.

Denne søndagen er det minnegudstjeneste på allehelgenssøndag kl. 11:00. Hva gjør vi en slik dag? Denne dagen tenker vi på de som har gått ut av tiden og inn i evigheten. Vi takker Gud for livet vi har fått, og gleder oss over det kristne håpet i oppstandelsen. Vi synger sammen, ber sammen og lytter til musikk av Jan Erik Norheim, Arild Elnes og Cathrine Rubinstein Dahl. Det er menighetens prest, Albert Andersen Gjøstøl, som taler Guds Ord til oss i dag. Mot slutten av gudstjenesten er det nattverd. Denne dagen kan vi betrakte den halve alterringen og tenke på de som kneler rundt den andre halvdelen hjemme hos Gud. For de er slett ikke borte; de som er sovnet inn i Herren er hjemme!

Gud velsigne deg, og hjertelig velkommen til gudstjeneste i Metodistkirken i Halden.