Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Aktiviteter>​ ​ALPHA
​ ​ALPHA

​ ​ALPHA

Vi samles til Alpha enkelte torsdager utover høsten og våren. ALPHA er et introduksjonskurs til kristen tro, og hver Aplhakveld består av et kort innlegg/foredrag over et konkret tema, etterfulgt av samtale i grupper over dagens tema. Vi møtes kl 19 og holder på til omtrent kl 21-21:30. Under hver Alpha-samling spiser vi kveldsmat sammen. Alle er hjertelig velkommen til å delta, og det er ikke slik at du må være kristen for å delta. Alphakurset er nettopp for deg som ønsker å vite mer, og som trenger å kunne stille spørsmål og samtale om kristen tro sammen med andre.

Alpha startet i høst med d en middag den 21.9.2017. Første Alphasamling ble gjennomført torsdag 5. oktober kl 19. Det er aldri for sent å hive seg med eller sjekke om dette er noe for deg, så herved oppfordres du til å komme neste gang det er Alpha i kirka (se aktuelle torsdager i kalenderoversikt).

Hele kurset går over 12 ganger både høst og mesteparten av vårsemesteret. I samlingene inngår det en week-end. Det vil komme en kostnad pr person for deltakelse på weekend-samlingen samt litt til innkjøp av kveldsmat til hver samling. For mer info og påmelding til Alpha, kontakt Rita på mobilnr: tlf 98809714. 

 
Se i kalenderoversikten for nærmere informasjon om datoer og temaer/ansvarlige.

Gjennoppdag kristendommen
Publisert den 2018-01-19
Seminar og panelsamtale i Centralkirken tirsdag 6. februar kl. 19.00. Les mer
Vurderer nytt kirkesenter
Publisert den 2018-01-15
Fra hovedstyret om ny lederstilling
Publisert den 2018-01-09
Etter et lukket møte i hovedstyret i går mandag 8. januar, har styret sendt ut følgende melding: Les mer
Powered by Cornerstone