Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Aktiviteter>​ ​ALPHA
​ ​ALPHA

​ ​ALPHA

Vi samles til Alpha enkelte torsdager utover høsten og våren. ALPHA er et introduksjonskurs til kristen tro, og hver Aplhakveld består av et kort innlegg/foredrag over et konkret tema, etterfulgt av samtale i grupper over dagens tema. Vi møtes kl 19 og holder på til omtrent kl 21-21:30. Under hver Alpha-samling spiser vi kveldsmat sammen. Alle er hjertelig velkommen til å delta, og det er ikke slik at du må være kristen for å delta. Alphakurset er nettopp for deg som ønsker å vite mer, og som trenger å kunne stille spørsmål og samtale om kristen tro sammen med andre.

Alpha startet i høst med d en middag den 21.9.2017. Første Alphasamling ble gjennomført torsdag 5. oktober kl 19. Det er aldri for sent å hive seg med eller sjekke om dette er noe for deg, så herved oppfordres du til å komme neste gang det er Alpha i kirka (se aktuelle torsdager i kalenderoversikt).

Hele kurset går over 12 ganger både høst og mesteparten av vårsemesteret. I samlingene inngår det en week-end. Det vil komme en kostnad pr person for deltakelse på weekend-samlingen samt litt til innkjøp av kveldsmat til hver samling. For mer info og påmelding til Alpha, kontakt Rita på mobilnr: tlf 98809714. 

 
Se i kalenderoversikten for nærmere informasjon om datoer og temaer/ansvarlige.

Ledelse som fag
Publisert den 2018-04-19
Kirken tilbyr et nytt kurs i fagfeltet ledelse i samarbeid med MF. Les mer
Konfirmanter på tur
Publisert den 2018-04-18
I disse dagene er mange konfirmanter på tur til London for å se røttene til metodismen. Her er glimt fra turen til ungdommene fra Flekkefjord. Les mer
Pastoral utnevnelse til Tromsø
Publisert den 2018-04-14
Utnevnelsen til prest i Tromsø blir den første for en av studentene våre på seminaret. Les mer
Powered by Cornerstone