Et barn er oss født, en Sønn er oss gitt. Herredømmet er på Hans skuldre!

19.12.2019
Ivar Granum

Vil verdens mektige lytte til et barn? Siste år har vi opplevd at  16-årige Greta har fått plass på FNs talerstol og i høstens klimatoppmøte, Bak henne står tusener på tusener av barn og unge som har demonstrert mot vår uvettige bruk av jordens ressurser.

Et taust rop fra barnearbeiderne som kryper i trange gruveganger er også blitt mer tydelig i media. De skal grave ut de metallene som trenges for at du og jeg  skal få en ny og avansert mobiltelefon.

Barnet Jesus er konge. Fra 12-års alder har han talt til verden om Guds farsomsorg og kjærlighet og om at Gud har gitt menneskeslekten ansvaret og makten til å forvalte. La oss gjøre vårt i det kommende året for barna som roper.

Klikk for mer informasjon

søn 1. mar
11:00: Gudstjeneste med nattverd ved pastor Kjell Arild JOhansen. Hilde og Svend Åge synger. Søndagsskole Kirkekaffe.

fre 6. mar
12:00: Møteplassen i Festsalen 3 et. Bevertning og prat, sang og andakt
18:00: Kvinnenes Internasjonale Bønnedag Fellesmøte i Hønefoss kirke. se egen omtale:

søn 8. mar
17:00: Rein Olv Berntsen taler og synger. Info og offer til Metodistkirkens Kvinner. Søndagsskole. Kirkekaffe.

tors 12. mar
16:30: Middag i Festsalen. Gratis, men du kan gi en gave

fre 13. mar
12:00: Møteplassen i Festsalen 3 et. Bevertning og prat, sang og andakt

søn 15. mar
17:00: Gudstjeneste ved pastor Kjell Arild Johansen. Søndagsskole Kirkekaffe.

Metodistkoppen.

kr 150,-

Kjøp i kirken, eller fra hovedkontoret.

Klikk på bildet for mer info.