Dåpen i fokus

06.01.2020
Ivar Granum

Andre søndag i januar er det Jesu dåp som løftes fram i bibeltekstene. Hvilken sammenheng er det mellom dåpen av Jesus og den dåp vi er døpt med? Hvorfor er det så mange og forskjellige synspunkter på dåp og dåpsformer? Flere slike spørsmål blir tatt opp i forkynnelsen. Det hadde vært interessant om venner fra andre menigheter kom og delte fellesskap. Som vanlig er det både søndagsskole og kirkekaffe. John Bråthen gleder oss med musikk.

Klikk for mer informasjon

søn 1. mar
11:00: Gudstjeneste med nattverd ved pastor Kjell Arild JOhansen. Hilde og Svend Åge synger. Søndagsskole Kirkekaffe.

fre 6. mar
12:00: Møteplassen i Festsalen 3 et. Bevertning og prat, sang og andakt
18:00: Kvinnenes Internasjonale Bønnedag Fellesmøte i Hønefoss kirke. se egen omtale:

søn 8. mar
17:00: Rein Olv Berntsen taler og synger. Info og offer til Metodistkirkens Kvinner. Søndagsskole. Kirkekaffe.

tors 12. mar
16:30: Middag i Festsalen. Gratis, men du kan gi en gave

fre 13. mar
12:00: Møteplassen i Festsalen 3 et. Bevertning og prat, sang og andakt

søn 15. mar
17:00: Gudstjeneste ved pastor Kjell Arild Johansen. Søndagsskole Kirkekaffe.

Metodistkoppen.

kr 150,-

Kjøp i kirken, eller fra hovedkontoret.

Klikk på bildet for mer info.