Bibeldag med mye krydder i festsalen i Arcaden søndag 26. januar kl. 17:00.

19.01.2020
Ivar Granum

Det blir en kveld med bibelen som ramme - bibelsk mat (jødiske retter), sanger med tekster fra bibelen, fortellinger som er knyttet til maten og sangene. Barn og voksne deler fellesskap rundt Bibelen, den mest solgte og leste bok i verden. Velkommen til en flott opplevelse.

Bibelselskapet forteller at 10 kroner er nok til å dekke papiret til en bibel trykket i Kina med opp mot 120 millioner kristne, mange fattige som trenger en bibel. Du kan bidra med en gave til Bibelselskapets konto 3000 16 16869.

Klikk for mer informasjon

søn 1. mar
11:00: Gudstjeneste med nattverd ved pastor Kjell Arild JOhansen. Hilde og Svend Åge synger. Søndagsskole Kirkekaffe.

fre 6. mar
12:00: Møteplassen i Festsalen 3 et. Bevertning og prat, sang og andakt
18:00: Kvinnenes Internasjonale Bønnedag Fellesmøte i Hønefoss kirke. se egen omtale:

søn 8. mar
17:00: Rein Olv Berntsen taler og synger. Info og offer til Metodistkirkens Kvinner. Søndagsskole. Kirkekaffe.

tors 12. mar
16:30: Middag i Festsalen. Gratis, men du kan gi en gave

fre 13. mar
12:00: Møteplassen i Festsalen 3 et. Bevertning og prat, sang og andakt

søn 15. mar
17:00: Gudstjeneste ved pastor Kjell Arild Johansen. Søndagsskole Kirkekaffe.

Metodistkoppen.

kr 150,-

Kjøp i kirken, eller fra hovedkontoret.

Klikk på bildet for mer info.