Å bygge framtiden for barn som vokser opp i Liberia

29.01.2020
Ivar Granum

Metodistkirken i Hønefoss har forpliktet seg på et misjonsprosjekt i Liberia.Første søndag i februar blir prosjektet presentert på gudstjenesten i Arcaden. Da ruller vi igang innsamlingsaksjonen

Skolen i John Deans Town i Liberia skal rehabiliteres. Vi skal skaffe midler til inventar slik som pulter, stoler, tavler og annet utstyr. Skolen når 140 elever fra nærområdet. Det skal bygges nye klasserom og skaffes nytt utstyr.

Lokalt eierskap er helt sentralt i disse prosjektene, og det er landsbyene som vet hva de trenger og som søker støtte til dette! De forplikter seg også til å bidra med lokale ressurser; sand, stein, vann og ikke minst arbeidskraft. Deltakelsen gjør at eierfølelsen til prosjektet blir stor. Hønefoss bidrar med midler, omtanke og forbønn.

Til sammen skal vi samle inn 30.000 kroner fordelt over to år. Dersom du vil støtte dette prosjektet kan du gi ditt bidrag på  kto   2230 10 25371 og merke det «misjonsprosjekt». Du kan også levere en konvolutt i kollektboksen med teksten «misjonsprosjekt».

Klikk for mer informasjon

søn 31. mai
17:00: Pinsemøte i lovsangens tegn. Runar Johansen, Kjell ArildJohansen og flere deltar.

søn 7. jun
11:00: Gudstjeneste med nattverd. Pastor Kjell Arild Johansen og Audun Frode Ringkjøb

søn 14. jun
17:00: Gudstjeneste ved Marit Nygård og pastor Kjell Arild Johansen Sang av Linett og Marianne Sanchez Hillestad.

søn 21. jun
17:00: Takkedag for arbeidsåret Se nærmere bekjentgjørelse

Metodistkoppen.

kr 150,-

Kjøp i kirken, eller fra hovedkontoret.

Klikk på bildet for mer info.