Å bygge framtiden for barn som vokser opp i Liberia

29.01.2020
Ivar Granum

Metodistkirken i Hønefoss har forpliktet seg på et misjonsprosjekt i Liberia.Første søndag i februar blir prosjektet presentert på gudstjenesten i Arcaden. Da ruller vi igang innsamlingsaksjonen

Skolen i John Deans Town i Liberia skal rehabiliteres. Vi skal skaffe midler til inventar slik som pulter, stoler, tavler og annet utstyr. Skolen når 140 elever fra nærområdet. Det skal bygges nye klasserom og skaffes nytt utstyr.

Lokalt eierskap er helt sentralt i disse prosjektene, og det er landsbyene som vet hva de trenger og som søker støtte til dette! De forplikter seg også til å bidra med lokale ressurser; sand, stein, vann og ikke minst arbeidskraft. Deltakelsen gjør at eierfølelsen til prosjektet blir stor. Hønefoss bidrar med midler, omtanke og forbønn.

Til sammen skal vi samle inn 30.000 kroner fordelt over to år. Dersom du vil støtte dette prosjektet kan du gi ditt bidrag på  kto   2230 10 25371 og merke det «misjonsprosjekt». Du kan også levere en konvolutt i kollektboksen med teksten «misjonsprosjekt».

Klikk for mer informasjon

søn 1. mar
11:00: Gudstjeneste med nattverd ved pastor Kjell Arild JOhansen. Hilde og Svend Åge synger. Søndagsskole Kirkekaffe.

fre 6. mar
12:00: Møteplassen i Festsalen 3 et. Bevertning og prat, sang og andakt
18:00: Kvinnenes Internasjonale Bønnedag Fellesmøte i Hønefoss kirke. se egen omtale:

søn 8. mar
17:00: Rein Olv Berntsen taler og synger. Info og offer til Metodistkirkens Kvinner. Søndagsskole. Kirkekaffe.

tors 12. mar
16:30: Middag i Festsalen. Gratis, men du kan gi en gave

fre 13. mar
12:00: Møteplassen i Festsalen 3 et. Bevertning og prat, sang og andakt

søn 15. mar
17:00: Gudstjeneste ved pastor Kjell Arild Johansen. Søndagsskole Kirkekaffe.

Metodistkoppen.

kr 150,-

Kjøp i kirken, eller fra hovedkontoret.

Klikk på bildet for mer info.