Kvinnenes internasjonale Bønnedag. Fellesmøte i Hønefoss kirke.

18.02.2020
Ivar Granum

Kvinner over hele verden i mange ulike kirker samles den første fredag i mars til bønn og inspirasjon.

I år er det kvinnene i Zimbabwe som har laget programmet og som er i fokus. Metodistkirken i Norge har gjennom generasjoner hatt et nært samarbeide med United Methodist Church i Zimbabwe. Menigheten på Hønefoss fullførte et stort prosjekt for få år siden hvor vi bygde og utstyrte med data et bibliotekbygg som endret skolesituasjonen for mange unge. Strikkegruppa vår leverer stadig utstyr som berger livet til premature barn i Zimbabwe.

Både menn og kvinner er hjertelig velkommen til Bønnedagen. Det blir en enkel servering etter møtet.

TEMA:"Stå opp, ta din matte og gå!

Klikk for mer informasjon

søn 12. jul
11:00: Felles sommergudstjeneste i Hønefoss kirke. Se nærmere annonsering.

søn 19. jul
11:00: Felles sommergudstjeneste ved Frikirken. Holdes i Metodistkirken. e nærmere annonsering

søn 26. jul
12:00: Felles sommergudstjeneste på Ringkollkapellet. Se nærmere annonsering

søn 2. aug
11:00: Felles sommerudstjeneste i Metodistkirken. Se nærmere annonsering

Metodistkoppen.

kr 150,-

Kjøp i kirken, eller fra hovedkontoret.

Klikk på bildet for mer info.