En utfordring som gir glede!

26.03.2020
Ivar Granum

Situasjonen utfordrer oss. Hva kan vi gjøre? Omsorg for mennesker er det første, men omsorg for arbeidet i Guds rike er også viktig. I disse dager prøver vi ut nye veier. Derfor trenger vi økonomi. Les videre, der er et brev til deg.

Kjære venn av Metodistkirken.

«La oss ha omtanke for hverandre, så vi oppgløder hverandre til kjærlighet og gode gjerninger», skriver forfatteren av Hebreerbrevet.

Med omtanke kan vi gjøre situasjonen bedre for hverandre i en vanskelig tid. På en positiv måte kan jeg bry meg om familie, naboer, venner og arbeidsplasser så det oppmuntrer til omsorg og kreative løsninger.

Menigheten vår i Arcaden må også se etter løsninger for å greie de økonomiske forpliktelsene kirken har til lønn og den daglige drift.

I 2019 kom 54% av gaveinntektene våre fra skattefrie gaver, 34% fra kollekter og andre faste bidrag og resten fra spesielle offerdager og øremerkede gaver til sosiale formål.

Siste søndag i mars skulle vi hatt vårfest som kanskje ville innbrakt femtentusen kroner. Nå er all den offentlige møtevirksomheten avlyst på grunn av smittebølgen. Derfor ber vi våre medlemmer og venner om en ekstra gave til virksomheten vår. Du kan bruke bankkto. 2230 10 25371 eller VIPPS 110184.

Gaver med skattefradrag på 22% er en god måte å gi både enkeltgaver og regelmessig ytelse. Maksimum 50 000 kroner per skatteyter årlig som går direkte på skattemeldingen din. Menigheten får pengene i månedlig sum, men ikke hvor mye den enkelte gir. For å komme i gang med det, kontakter du Ragnar Falch ragnar.falch@metodistkirken.nomob. 905 11 427. Da får du et KID-nummer som du betaler til Metodistkirken i Norge på kto 8220 02 83747.

Øremerkede gaver kan også sendes via skattefradrag. Da gir du beskjed per mail til Reidar Olsen olsen.reidar@gmail.com om formål og beløp så det blir bokført rett.

Takk for din omtanke!

Ivar Granum

leder av finanskomiteen

Klikk for mer informasjon

søn 12. jul
11:00: Felles sommergudstjeneste i Hønefoss kirke. Se nærmere annonsering.

søn 19. jul
11:00: Felles sommergudstjeneste ved Frikirken. Holdes i Metodistkirken. e nærmere annonsering

søn 26. jul
12:00: Felles sommergudstjeneste på Ringkollkapellet. Se nærmere annonsering

søn 2. aug
11:00: Felles sommerudstjeneste i Metodistkirken. Se nærmere annonsering

Metodistkoppen.

kr 150,-

Kjøp i kirken, eller fra hovedkontoret.

Klikk på bildet for mer info.