Aktuell info til deg som er glad i Kirken i Arcaden

30.03.2020
Ivar Granum

Mange leser andaktsheftet I DAG.

Nå ligger det nye eks for april tom juni klart i kirken så du kan hente det. Om du ikke har kodenøkkel til kirken så send melding på 402 43 794 så bringer/sender jeg det til postkassen din. Vipps kr. 40,- til 110184 eller betalt når gudstjenestene er igang igjen.

På vår facebookside Metodistkirken i Hønefoss legger vi stadig ut opplysninger, oppmuntringer og korte andakter. Nylig er det lagt ut korte andakter av både Knut Refsdal og Helene Benedikte Granum-Aanestad.  Klikk på: https://www.facebook.com/metohfs/

På facebooksiden Metodistkirken Norge er det mye nytt hver dag og live gudstjeneste hver søndag klokken 11:00. Klikk og lik og del gjerne innslag fra disse sidene.

Klikk for mer informasjon

søn 7. jun
11:00: Gudstjeneste med nattverd. Pastor Kjell Arild Johansen og Audun Frode Ringkjøb

søn 14. jun
17:00: Gudstjeneste ved Marit Nygård og pastor Kjell Arild Johansen Sang av Linett og Marianne Sanchez Hillestad.

søn 21. jun
17:00: Takkedag for arbeidsåret Se nærmere bekjentgjørelse

Metodistkoppen.

kr 150,-

Kjøp i kirken, eller fra hovedkontoret.

Klikk på bildet for mer info.