Kirken åpner igjen for gudstjenester

11.05.2020
Ivar Granum

Arbeidsutvalget melder:

Vi har vært gjennom ei vanskelig tid med nedstenging av virksomheten i kirken på grunn av smittefare. Nå åpner myndighetene igjen for møter og foreninger. Fra kirken sentralt og fra kommunelegen har vi fått råd og pålegg om tiltak som må ivaretas i møtene våre.

Vi må følge kravene til hygiene, avstand (1 - 2 meter) og ikke å delta når vi er syke. Og maksimum 50 personer i lokalet. Det vil kreve noe omplassering og tilrettelegging i kirkesalen. Mer informasjon om dette vil du få når du kommer til kirken. Hvis noen av dere har behov for spesiell tilrettelegging, vil vi gjøre alt vi kan for å få til dette. Gi beskjed.

Se kalenderen for planene framover. Foreløpig blir det gudstjenester det åpnes for. Kirkekaffe, og andre sosiale samvær må vi drøye med. Det samtales om muligheten for søndagsskole, men uansett er barn og unge velkommen på gudstjenester.

Klikk for mer informasjon

søn 16. aug
12:00: Sportsgudstjeneste på Ringkollkapellet. Ta med niste.

Metodistkoppen.

kr 150,-

Kjøp i kirken, eller fra hovedkontoret.

Klikk på bildet for mer info.