Laurene Kalamo ønsket velkommen.

23.06.2020
Ivar Granum

På takkedagen ble Laurene Kalamo opptatt som medlem av Metodistkirken. Her ønskes hun velkommen av Jorun Askilsrud, leder av menighetsrådet. Laurene har vært en trofast medarbeider i mange år.

For å bli fullt medlem i Metodistkirken må en være døpt og bekjenne den kristne tro. En forpliktelse til å støtte menigheten med forbønn, nærvær og aktiv deltagelse hører også med. Kirken er helt avhengig av aktive medlemmer for å bringe de gode nyhetene om Guds kjærlighet ut til folk i praktisk handling og i forkynnelse.

Nye medlemmer tas primært inn i Guds verdensvide kirke, avdeling Metodistkirken. Vi anerkjenner alle som tror på Jesus som Herre og Frelser som søsken i troen.

Den som gjerne vil tilhøre Metodistkirken men ikke er klar for et løfte kan likevel mottas inn i kretsen av menighetstilhørige. Det gjelder både voksne og barn, døpte og udøpte.

Klikk for mer informasjon

søn 12. jul
11:00: Felles sommergudstjeneste i Hønefoss kirke. Se nærmere annonsering.

søn 19. jul
11:00: Felles sommergudstjeneste ved Frikirken. Holdes i Metodistkirken. e nærmere annonsering

søn 26. jul
12:00: Felles sommergudstjeneste på Ringkollkapellet. Se nærmere annonsering

søn 2. aug
11:00: Felles sommerudstjeneste i Metodistkirken. Se nærmere annonsering

Metodistkoppen.

kr 150,-

Kjøp i kirken, eller fra hovedkontoret.

Klikk på bildet for mer info.