Allehelgensdag med minner og håp!

Ivar Granum taler om Guds  måte å dra oss til seg for å vise sin kjærlighet.
Høstfest med "Lysglimt" fra Horten.

Vi gleder oss til høstfesten 25.okt. Da får vi besøk av tre glade sangerefra Horten. Gruppa "Lysglimt" har besøkt oss før og sunget seg inn i våre hjerter.


Det er godt å gi av glede. Slik skriver Paulus: «Enhver skal gi det han har bestemt seg for i sitt hjerte, ikke med ulyst eller av tvang. For Gud elsker en glad giver.» Gjennom dette året har vi opplevd en øking på over ti prosent i de faste gavene til menigheten. Det takker vi for! Nå ber vi våre medlemmer og venner om en ekstra høstgave til virksomheten vår. Du kan gi på høstfesten eller bruke bankkto. 2230 10 25371 , VIPPS 110184 eller via din konto for gaver med skattefradrag. Les mer om det siste nedenfor.


Vennlig hilsen Ivar Granum

Les mer »Konfirmasjonsgudstjeneste 27.september

 Maren Ramsrud og søstrene Clemence og Julienne Simakala ble konfirmert. Prest var Kjell Arild Johansen og organist Audun Frode Ringkjøb. Menigheten er takknemlig for disse ungdommene og omslutter dem med forbønn.

Ragnhild Limstrand gjester oss igjen med sang

Ragnhild har en sterk og personlig måte å formidle Jesus på gjennom sangen. Pastor Kjell Arild Johansen taler søndag 13.sept og Audun Frode Ringkjøb trakterer tangentene.
Himmelsk lønnsutbetaling!

Lønnsforhandlinger pågår i samfunnet, og det er viktig at ingen blir hengende etter når det gjelder kjøpekraft. Når Jesus tar opp problemstillinger om innsats og lønn i kommende søndags prekentekst, settes ting litt på hodet synes nok mange.

Les mer »

Sportsgudstjeneste på Ringkollkapellet søndag 16.aug kl. 12:00

Audhild og Arne Ingvar Mosskull synger og spiller. Pastor Jon Daniel Roum taler. Tore Ramsrud leder. Ta med matpakke, Arr: Frikirken og Metodistkirken.


 
Felles sommergudstjeneste i Metodistkirken 2. august

Første søndag i august feries den siste felles sommergudstjenesten. Hilde og Svend Åge synger og spiller, pastor Kjell Arild Johansen taler .Solveig Moskull m.fl.deltar.Vi feirer nattverd.


Ta lodd på barnesykler til inntekt for Zimbabwe

INNTEKTENE FRA LODDSALGET OG INNSAMLINGEN GÅR TIL MAT TIL GRAVIDE, FAMILIER UTEN VOKSNE OG ELLERS DET GENERELLE ARBEIDET PÅ MUTAMBARA I ZIMBABWE.


Lodd på syklene kan kjøpes til 10 kroner/lodd ved å sende ønsket beløp til Vipps 2248 eller til kontonummer 3000 13 88084, merk med “Lodd”. Ved å sende kodeord Lodd til SMS 2248 kjøper du 20 lodd. Vi fører det fortløpende inn i loddbøkene!


Gave kan gis ved å sende ønsket beløp med Vipps til 2248 eller sende et beløp på kontonummer 3000 13 88084. Merk betalingen med «Mutambara». Du kan også gi 200 kroner ved å sende Mutambara til SMS 2248


Trekningen vil foregå på nettet lørdag 25. juli 2020

Les mer »Laurene Kalamo ønsket velkommen.

På takkedagen ble Laurene Kalamo opptatt som medlem av Metodistkirken. Her ønskes hun velkommen av Jorun Askilsrud, leder av menighetsrådet. Laurene har vært en trofast medarbeider i mange år.

Les mer »

Takkedagen 21.juni får vi besøk av sangerne Linett og Marianne Sanchez Hillestad

Gi gjerne din takkegave til menighetens arbeide på VIPPS 110184.

Les mer »

Felles sommergudstjenester »
Ingen Årskonferanse i Bergen i juni men et opplegg på nett: »
Kirken åpner igjen for gudstjenester »
Gudstjeneste fra Metodistkirken i Arcaden »
Den 0ppstandene »
Aktuell info til deg som er glad i Kirken i Arcaden »
En utfordring som gir glede! »
Tanker i en vanskelig tid »
Nasjonale tiltak mot koronasmitten »
Kvinnenes internasjonale Bønnedag. Fellesmøte i Hønefoss kirke. »
Kalender

Klikk for mer informasjon

søn 1. nov
11:00: Allehelgensdag. Ivar Granum taler. Tema: "Tiltrekningskraft!" Musikk av Egil Granum. Vi tenner lys og minnes, Nattverd.
 
søn 8. nov
17:00: Gudstjeneste ved pastor Kjell Arild Johansen. Ragnhild Limstrand synger. AF Ringkjøb spiller. Enkel kirkekaffe.
 
søn 15. nov
17:00: Sangkveld, se nærmere annonsering
 
søn 22. nov
Overføring av gudstjeneste fra Metodistkirkens Årskonf. Link legges ut her
 
søn 29. nov
17:00: Samtaler i Festsalen om et dypere gudsliv