En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Sommerfesten er igang!

Sommerfesten er igang!

27.07.2007
Sommerfesten ble åpnet med kveldsmøte og en flott konsert med Solveig Leithaug Henderson.
Sommerfesten er igang!
Også i år er juniorleiren med og setter farge og liv på åpningene av kveldsmøtene.


Det ble en flott åpning på åretsSommerfesten er igang! Sommerfest. Med tre sanger på kveldsmøtet og en egen konsert i kafételtet, satte Solveig Leithaug Henderson sitt positive preg på åpningskvelden.

Solveig er en artist som mange av oss har fulgt siden åttitallet. Konserten inneholdt både gamle kjente sanger, noen nye og flere salmer som Alltid freidig. Det ble et variert og godt møte med artisten som gjorde amerikaner av seg på nittitallet.

Solveig hadde med seg en lydtekniker med noe musikk ferdig "hermetisert", men hun sang også mye kun til lyden av sin egen gitar. På den nest siste sangen fikk hun selskap av sin datter Kari Julianna. De to sang duett og sjarmerte oss alle med sangen Turn your eyes to Jesus.

Den første kvelden er det jo en god del informasjon, og vi ble kjent med møteleder Svein Veland, stevnets hovedtaler Hilde Sanden, arrangørene, husbandet og forsangerne. Heldigvis har vi med oss juniorleiren som trekker oss med på sanger med mer bevegelse og tempo enn vi kanskje er vant med til vanlig.


I sin første tale til stevnet snakket Hilde Sanden om våre forventninger til stevnet og til Gud. Hun fortalte om en drøm hun hadde før møtet og om en invitasjon fra Gud til å ta til oss av det brødet Han tilbyr oss disse dagene.
Etter søndag kommer mandag er temaet på årets stevne. Nå er vi i søndagen og Gud har reist seg for komme oss i møte og lengter etter å vise oss sin nåde. I salme 84 sies det at fuglen bygger sitt rede ved Guds altre. Et flott bilde på tryggheten ved å være i Guds nærhet. Hit kan vi komme med det kjæreste vi har.

I dag, fredag, er det misjonsmarked og bibeltimer ved pastor Tom G. Johnsen. Det er også kveldsmøte med Hilde Sanden og nattmøte i Fjære kirke. Se hele programmet på nettsiden til Sommerfesten.

Vi sees!


NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer
Sommerens høydepunkt venter på deg Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone