En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Garasjesalg og Kunstdager på Hønefoss

Garasjesalg og Kunstdager på Hønefoss

21.09.2007
Kunstdagene er aktive dager for menigheten på Hønefoss. Det har vært garasjesalg og Kunstdager til inntekt for gatebarn i Ukraina.
Garasjesalg og Kunstdager på Hønefoss
 
 
Tore Thomassen klarte å engasjere både de små og de store på konserten på Hønefoss.Kunstdagene er akkurat avsluttet med konsert med Tore Thomassen, og vi kan fastslå at resultatet ble på 12 853,- kroner netto. Det er omtrent som forventet.
 
Garsajesalget og loppemarked
Garasjesalget ble avviklet over to lørdager i strålende vær. Det var hyggelig stemning og mange koste sg med en kopp kaffe og vafler i sola. Salget gikk omtrent som forventet, det var en jevn strøm av besøkende.
Takk til Vigdis-Merete og Trond Torkelsen som stilte gården sin til disposisjon til dette, og til alle som gjorde en god innsats med forberedelser, salg og matservering.
 
Kunstdagene har vært en fin opplevelseGarasjesalg og Kunstdager på Hønefoss
Rita Aasen og Ulla Käll ga oss en stor opplevelse med dikt og musikk. Det ble en kveld med utfordring til et varmt og nært forhold til Jesus i det daglige livet. Rita Aasen var et meget hyggelig bekjentskap. Diktene hennes er "matnyttige" i det daglige kristenlivet, og hun er også en god forkynner som vi vil kalle på ved en senere anledning. Ulla Käll er enkjent og kjær musiker hos oss. Hun har alltid mye å gi.
 
Ikonutstilling
Ikonutstillingen var en annerledes opplevelse for de som kom. Det var ikke noen stor tilstrømning, men det var ca 30 besøkende tilsammen på de to dagene. Dette var kanskje en utstilling for spesielt interesserte. Sidsel Mamens ikoner er vakre og utfordrer til ettertanke og fordypelse. Fredag kveld fortalte hun om ikonenes historie og de mange kravene og symbolene som er knyttet til å lage ikoner. Veldig interessant.
 
Konsertliv
Konserten med Tore Thomassen var et festlig bekjentskap. Han er full av liv og humør, og samtidig formidler han et klart budskap. Publikum humret og lo og koste seg. Dette var en fest for barna, men også med et utfordrende budskap til de voksne. En flott kveld selv om vi kunne ønsket oss flere i salen. Tore Thomassen kan absolutt anbefales til familiekonserter i menighetene våre.

 TR


Sidsel Mamen viste frem sine ikoner på en utstilling i Metodistkirken på Hønefoss.NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone