En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>– Hurra, vi skal til London!

– Hurra, vi skal til London!

12.02.2008
Ungdomskoret «Joy Singers» i Metodistkirken i Flekkefjord får 20.000 kroner til å oppleve både gospel og afrikanske rytmer i London.
– Hurra, vi skal til London!

 

 Ungdomskoret Joy Singers i Metodistkirken i Flekkefjord gleder seg til å reise til London.– Nå kan vi reise og besøke en gospelinstruktør vi kjenner fra før, og en Metodistkirke med 1000 medlemmer som har et stort afrikansk miljø, forteller korets musikalske leder Jon Løvland, begeistret til Agder.
– Vi søkte om støtte fra LOS-fondet til en studietur til London, for å videreutvikle og inspirere korsangen.  De 20.000 kronene er nok til selve flyreisen for 30 kormedlemmer til London, resten vil vi dekke med varetelling og andre dugnader, forklarer Løvland.
– Styret i koret har ikke vært sammen etter at vi fikk den gledelige nyheten, men jeg regner med at vi kommer til å prøve å få til turen allerede før sommerferien.

Besøke kor
– Vi møtte gospelinstruktøren David Daniel på Copenhagen Gospel Festival i Danmark og vi håper å få besøke hans menighet og ungdomskor i London. Programmet for turen vil nok strekke seg over en langhelg slik at vi kan få med oss noen flere møter og kor-opplevelser.
– Koret holder på med et spennende prosjekt nå. Det er korets egne medlemmer som lager drama til kjente gospelsanger. I slutten av april skal vi på turne til Larvik og Oslo med denne oppsetningen. Det er noen i koret som gjerne vil at vi skal fremføre noe av dette når vi kommer til London også, sier Løvland.

USA-drøm
– Vi har også søkt LOS-fondet om å få bli med på den store superfinalen som har publikumsavstemming til sommeren. Skulle vi vinne den kan den virkelige store drømmen om å ta koret med til gospelens hjemland, USA, gå i oppfyllelse.


Tekst og bilde: Svein Løvland.
Artikkelen er hentet fra Avisen Agder.

NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone