En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Giverglede også i sør!

Giverglede også i sør!

20.11.2008
Containeraksjonen tenner givergleden og dugnadsånden i hele Metodistnorge. Her er et glimt fra innsatsen i Kristiansand.
Giverglede også i sør!
Umiddelbar responsGiverglede også i sør!
Da nyheten om containeren til Mutambaru ble opplyst på en gudstjeneste i Kristiansand Metodistkirke for noen uker siden var responsen umiddelbar! Unge som gamle, alle ville de  høre mer om hvordan de kunne være med å støtte opp om dette og hva nettopp de som privatpersoner kunne bidra med. Praten rundt bordene på kirkekaffen gikk på "Hva kan jeg gjøre", "Skal vi sende en pakke sammen" og lignende.

Etterspørselen etter "ønskelisten" var stor og det ble kopiert om mange flere lister for å dekke etterspørselen. Pastor Solveig Skaara fant raskt ut at det ville bli dyrt for alle giverglade å sende alt i posten og tilbydte seg å kjøre det dit det skulle, siden det ikke er så langt unna hennes andre menighet; Egersund.

Ulike måter
Mens noen responderte med å sette inn penger, tok noen fatt på en innkjøpsrunde. En av de ivrigste var Tønnes Tagholdt. Tønnes tok runden rundt om til butikker i Kristiansand, forklarte situasjonen og spurte deretter hva nettopp denne butikken kunne bidra med. Dette førte med seg at enkelte steder fikk han opp til 70% rabatt på varer som stod på "ønskelisten" fra Misjonsselskapet!  "Det er dette som virkelig betyr noe!" sa Tønnes da han fikk spørsmålet om hva han synes om containerkampanjen. Åltså er det bare kreativiteten som setter grenser for hva en kan oppnå, hvis en bare tør!

Tidligere denne uken tok første lass fra kirken fatt på turen mot containeren, bestående av flere kasser og poser.

For Metodistkirken i Kristiansand - Audun Westad

Følg aksjonen også på www.misjonsselskap.no
Containeraksjonen fikk umiddelbar respons på kirkekaffen i Kristansand. Her et bilde fra en kirkekaffe i Kristiansand litt tidligere i år. Begge foto: Audun Westad.
NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone