En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet!

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet!

05.12.2008
Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund har ansatt en ny barne- og ungdomssekretær til kontoret sitt. Camilla Gaarn Røed er allerede i gang med sitt nye arbeid.

 

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, sier Camilla. Jeg ser frem til å bli kjent med de som er aktive i barne- og ungdomsarbeidet og i styrene. Jeg har vært arbeidssøkende en stund, og det er godt å være i gang med arbeid igjen. Jeg ser med stor forventning frem til arbeidet her på MBU-kontoret, avslutter Camilla.


Arendal
Camilla Gaarn Røed er 29 år og fra Arendal. De siste årene har hun bodd på Stabekk utenfor Oslo. Utdannelsen har Camilla fra Universitetet i Bergen der hun ble samfunnsgeograf.

Aktiv speider
Juniorgruppa i Metodistkirken i Arendal var hennes introduksjon til MBU. Da juniorene ble gjort om til en speidergruppe, ble Camilla med. Siden har hun vært mer eller mindre konstant aktiv i speiderarbeidet. I to og et halvt år har hun vært speidersekretær i trekvart stilling i Frikirken. Der fikk hun brukt sin erfaring til å følge opp lokale grupper. Hun arbeidet tett mot korpsstyret og var med på planlegging og gjennomføring av sentrale kurs.

Administrativ stilling
I Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund (MBU) går hun inn i en full stilling som barne- og ungdomssekretær. Det vil først og fremst være en administrativ stilling. Hun vil ta seg av kontorarbeidet for MBU og følge opp hjemmesiden når den kommer i gang. Hun vil også ha ansvaret for oppfølgingen av de lokale lederne og være en serviceinstans for lokalarbeidet. Hun vil arbeide tett mot MBU's Landsstyre og mot korpsstyret. Sentrale kurs og aktiviteter vil også være en del av arbeidet hennes.

Camilla er allerede i gang med å finne frem på kontoret. Nå setter hun seg inn i lover og regler, både for MBU og offentlige myndigheter. Det er et omfattende og viktig grunnlag for det arbeidet hun skal utføre.

Veldig glad
MBU's leder Marte Odén Halvorsen sier at hun er veldig glad for at Camilla er på plass.
- Jeg er trygg på at vi har fått rett kvinne på rett plass. Jeg gleder meg til å samarbeide med henne, sier Marte til Brobyggeren.
NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone