En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Seminarserie fylte Bergen Første Metodistkirke

Seminarserie fylte Bergen Første Metodistkirke

23.04.2009
Som i fjor og året før der inviterte Første Metodistkirke og Stiftelsen Betanien til fire kulturkvelder i en temaserie også dette semesteret.
Seminarserie fylte Bergen Første 
Metodistkirke
Spennende og utfordrende seminarkvelder i Bergen Første Metodistkirke resulterte i godt oppmøte og lokal oppmerksomhet. Her en faksimile fra lokalavisen Sydvesten etter Sunniva Gylvers engasjerte seminar.

Som i fjor og året før der inviterte Første Metodistkirke og Stiftelsen Betanien til fire kulturkvelder i en temaserie også dette semesteret. Denne gang med overskriften «I samme båt" hvor det handler om hjelp til å leve fra en annen synsvinkel og med bredere appell enn tradisjonell kristen forkynnelse. Seminarserie fylte Bergen Første 
Metodistkirke


> Søndag 18. januar var temaet: «Livsglede i livsalvoret». Da var prest, forfatter og rådgiver Per Anders Nordengen med som taler, mens Sydvestkoret som stod for det musikalske innslaget. 227 personer kom.


>   Søndag 22. februar var det prest på Modum Bads nervesanatorium i en årrekke; Per Frick Høydal som besøkte oss. Han talte om: "Livsbevissthet." Sammen med han opptrådte det kjente og dyktige koret fra Oslo, tilknyttet Metodistkirken, SIGNATUR. 230 mennesker var tilstede denne kvelden.


> Søndag 29. mars stod temaet "Det tredje nivå" i fokus. Den kjente presten og forfatteren Karsten Isachsen formidlet dette. Temaet hans angikk livskvalitet, forventninger og relasjoner og hvordan vi møter livets utfordringer realistisk og meningsfylt.
Blokkfløytisten Anette C. Bjørnenak som er særlig kjent for fremragende spill av repertoar fra barokken var også aktør denne kvelden med 245 besøkende.

> Så kom vi frem til fjerde og siste arrangementet i temaserien sist søndag 19. april. Da hadde vi besøk av ca. 180 personer og damen som engang var kjent som presten med rastaflettene og i dag har tilhold som prest i Grønland menighet i Oslo, kjær og kjent fra TV som programleder for livssynsprogram både i NRK og TV 2. (Mange av oss husker med glede serien: Nåde den som tror!) Vi snakker altså om Sunniva Gylver. Hennes bidrag omhandlet det som var overordnet tema for serien og som Erik Bye skrev om i "Så spiller vi harmonika", - det å være "i samme båt."   Sammen med henne opptrådte koret av Lovens håndhevere, kalt: "Kor e politiet"Avisen "Sydvesten" var på plass og rapporterte.NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone