En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Fortalte om Indialeir

Fortalte om Indialeir

15.05.2009
Stavanger menighets misjonsråd inviterte, sammen med Johanne, Ingrid, Sikke og Hege, som hadde vært på påskeleiren "Shanti" i India til "bøssetømmingsmøte".
Fortalte om Indialeir
Johanne, Ingrid, Sikke og Hege om noen av de mange inntrykkene de fikk på misjonens påskeleir i India.3. april reiste Johanne, Ingrid, Sikke og Hege sammen med over 20 andre ungdommer på ungdomsleir til India. Det var Metodistkirkens barne- og ungdomsforbund, og Metodistkirkens misjonsselskap som arrangerte påskeleiren, med tilnavnet "Shanti" som betyr fred på hindi. Turen gikk til Mursan, landsbyen der Metodistkirken driver diakoni- og bistandsarbeid.

I perioden 3. - 14. april fikk disse ungdommene fra Stavanger menighet oppleve mye. Dette ønsket de å fortelle videre, for å informere og be om støtte til Metodistkirkens misjonsselskaps videre arbeid i India.

I løpet av kvelden fikk tilhørerne bli med på reisen deres gjennom bilder og fortellinger om Misjonsselskapets arbeid. Det ble også tid til å høre dem fortelle om noen av de mange personlige opplevelsene de fikk.

Wesley salen var nesten full med tilhørere som fikk høre Sikke, Ingrid, Johanne og Hege dele det de fikk oppleve. Blant annet kunne de fortelle om det omfattende arbeidet med å hjelpe bevegelses hemmede mennesker, hvorav de kunne fortelle flere sterke historier om hvordan mennesker fikk livet sitt endret, pga hjelpen de fikk. De fortalte også om arbeidet med å hjelpe og vaksinere HIV smittede personer.

Les mer og se de mange bildene på Stavanger menighet sin hjemmeside.


NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone