En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Barnegospeltreff i Flekkefjord

Barnegospeltreff i Flekkefjord

24.09.2009
Det kom nesten 70 barn til kirken vår denne dagen, fra vår menighet, menigheter i byen og distriktet rundt. Ragnhild Hiis Ånestad gjorde en kanonbra jobb, og sammen med koret leverte hun en kjempeflott konsert.
Barnegospeltreff i Flekkefjord


Det ble en flott konsert for både deltakere og tilhørere. Foto: Kim Kristensen (KimK – fotografisk)Lørdagen gikk med til øvelser, pauser, mat, litt lek og hvile, og ble avsluttet med en times konsert. Der gav barna alt de hadde. Rammen rundt var også med å gjorde konsertopplevelsen flott, med hele fronten i Metodistkirken i Flekkefjord omgjort til en hvit skjerm hvor grafikk, farger og tekster fra sangene ble mikset sammen.

Håkon Eivind Larsen og Håkon Sagen fra Bandskolen.com var med og kjørte bandskole. Bandet til Barnekoret Jubel i Metodistkirken spilte til flere av sangene under konserten, under kyndig ledelse av disse innleide musikerne fra Oslo. Bandet i Jubel består av 4 gutter fra 12-14 år.

Regnhild Hiis Ånestad er en ressursperson for kor og barne- og ungdomsarbeid. Hun delte sine erfaringer fra Soul Children konseptet i en ledersamling for Barne- og ungdomsrådet, samt korlederne i distriktet rundt Flekkefjord. Ragnhild deltok også på familiegudstjenesten i avslutningen av helgen, og selv om antall unger i koret var redusert, var det god lyd i koret.

Flott og kreativ forkynnelse av pastor Jan Robert Madsen hvor både barn og unge ble engasjert. Gudstjenesten ble ledet av vår nye ungdomsarbeider Åse Beate Hinderaker.

Det er tredje året på rad at det arrangeres Barnegospeltreff i Flekkefjord ved oppstart av nytt arbeidsår. Det er et strategisk valg som er gjort for å få inspirasjon, nye sanger og en god start på året. Barnekoret Jubel samler til vanlig omtrent 25 barn fra 4-12 år på øvelsene sine, og har nå et flott grunnlag å jobbe videre med utover høsten og vinteren.

God korhøst!

 

 Takk til Jon Løvland for tekst og Kim Kristensen for bilde.


NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone