En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Oldemor på 77 designer nettsider

Oldemor på 77 designer nettsider

19.10.2009
DagenMagaszinet kunne onsdag fortelle om Karin Bruun Sørensen (77) i Sandnes som er oldemor med egen nettside. I tillegg har hun laget og driver nettsidene for Metodistkirken i Sandnes, Egersund og Kristiansand.
Oldemor på 77 designer nettsider
VELDIG KJEKT: Det er veldig kjekt å være på nettet, og jeg sitter og leker meg på dataen, sier Karin Bruun Sørensen, som er oldemor og bitt av data-basillen.
Foto: Ove Eikje/DagenMagazinet


— Jeg hadde ikke klart meg uten pc-en i dag. Det er veldig kjekt å være på nettet, og jeg sitter og leker meg på dataen, forteller Karin Bruun Sørensen til DagenMagazinet.
Det begynte med at hun fikk en gammel pc av sin datter, og siden har det bare ballet på seg.
— Jeg hadde ingen sperre mot å bruke pc, og syntes det var veldig spennende helt fra starten, sier Karin Bruun Sørensen, som er blitt skikkelig bitt av data-basillen.
For fem år siden laget hun sin egen nettside, og har også en side for sine to oldebarn, tvilingene Odin og Ovelia, som er ni måneder gamle. Oldemor har blant annet lagt ut masse bilder av de to hjerteknuserne på nettet.

Nettsider for tre menigheter
Den engasjerte datafrikeren i Sandnes har laget og driver i dag nettsidene for Metodistkirken både i Sandnes, Egersund og Kristiansand.

Les resten av artikkelen til Ove Eikje i DagenMagazinet.


NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer
Sommerens høydepunkt venter på deg Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone