En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Biskop Alsted besøkte Lillestrøm

Biskop Alsted besøkte Lillestrøm

01.10.2010
Sist søndag besøkte biskop Alsted og Hovedstyret menigheten vår på Lillestrøm. Det ble et varmt møte mellom biskop og menighet.
Biskop Alsted besøkte LillestrømMenighetsprest Steinar Hjerpseth viser biskop Christian Alsted kirkesalen før gudstjenesten.


Hovedstyret avholdt et spennende styremøte sist helg på Gardermoen. Der deltok styrene til Kvinneforbundet, Misjonsselskapet, barne- og ungdomsforbundet og Diakoni- og evangeliseringsrådet. Etter fellessamlingen ble Hovedstyret igjen og hadde styremøte lørdag kveld.

Søndag morgen reiste Hovedstyrets leder Berit Westad og deler av Hovedstyret sammen med biskop Christian Alsted til menigheten vår på Lillestrøm.

Nesten fullsatt kirke
Det var en nesten fullsatt kirke som tok imot biskopen og hørte på hans tale. Han talte over historien om Lasarus og den rike mannen. Biskopen tok blant annet tak i det valget som vi må gjøre også i dag; Vil vi elske penger eller Gud? Den rike mannen elsket sine penger, men enset ikke smertene til Lasarus. Han kjente han til og med ved navn, men hjalp han ikke. I dag er vi et rikt folk i Norden. Enser vi de som banker på vår dør og ligger i våre gater i dag, spurte biskopen i sin personlige og utfordrende tale.

Kirkekaffe med allsang
Etter gudstjenesten var det kirkekaffe og biskopen tok seg god tid til å hilse på alle og samtale med flere. På oppfordring fra Liv Berit Carlsen tok han også gitaren fatt og lærte menigheten en ny sang. Det var en fin avslutning på et besøk som nok både biskop og menighet vil huske med glede.Noen flere bilder fra gudstjenesten på Lillestrøm:
Biskop Alsted besøkte Lillestrøm


Det var nesten fullsatt kirke da biskopen besøkte menigheten på Lillestrøm.Biskop Alsted besøkte Lillestrøm


Christina og Ingrid leste skriftlesningen.Biskop Alsted besøkte Lillestrøm


Menighetskoret gledet oss med sin sang.Biskop Alsted besøkte Lillestrøm


Barna ledet oss i sangen "Jesus er troen min".
Biskop Alsted besøkte Lillestrøm


Biskop Alsted lærte menigheten en ny sang da Liv Berit Carslen utfordret han til å synge og spille under kirkekaffen.
NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone