En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Jubel for nærmere 80 konfirmanter på leir!

Jubel for nærmere 80 konfirmanter på leir!

13.10.2010
Det er stor glede i barne- og ungdomsforbundet (MBU) om dagen. Nå er det snart 80 konfirmanter påmeldt til konfirmantweekenden i slutten av oktober.
Jubel for nærmere 80 konfirmanter på leir!


Metodistkirkens barne- og ungdomsforbund flyr høyt om dagen med store konfirmantkull og mange som vil være med på konfirmantweekend. Her et bilde fra en tidligere weekend.Flere enn på lang tid
Det er MBU-sekretær Camilla Gaarn Røed som kan fortelle om påmeldingene som har strømmet til MBU-kontoret de siste ukene. I dag onsdag 13. oktober er det 78  konfirmanter som er påmeldt til langhelgen på Ildjartunet 28. til 31. oktober. Det er Camilla svært fornøyd med. Hun har ikke opplevd tilsvarende for en konfirmantweekend før.

Heder til menighetene
Til nettsiden sier MBU-leder Audun Westad at dette er kjempemoro.
- En blir nesten litt overveldet når så mange melder seg på. Men det er jo dette vi arbeider for, at flest mulig ungdommer skal få reise på leir. Dette er virkelig en gladsak for MBU og kirken!

Audun understreker hvor den virkelige æren for dette ligger:
- Påmeldingene som strømmer inn viser hvor godt barne- og ungdomsarbeidet i menighetene våre er. Det er deres fortjeneste, de som hver uke bruker tid og krefter på ungdommene i menigheten. Vi i MBU er stolte av menighetene våre, sier Audun.

Utfordring!
Vi spør om de vil klare å ta med seg så mange?
- Det er klart at dette blir en utfordring for leirsjef Per Bradley,  leirprest Frøydis Grinna og de andre lederne. Men det er jo den aller beste utfordringen vi kan få.
Vi hørte tidlig rykter om at det kunne bli et stort kull med konfirmanter i år, men dette går jo over all forventning, avslutter Audun Westad med et smil.

Følg MBU på Facebook og Twitter
Du kan nå også følge MBU på sosiale medier som Facebook og Twitter. Her kommer det meldinger med oppdateringer om barne- og ungdomsarbeidet og live-kommentarer fra leirene.NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone